diumenge, 17 de juny del 2012

EL BAR DE L'INSTITUT

El bar de l’ institut estava tant ple que els pobres alumnes no podien sentar-se perquè els professors estaven tots a les cadires sentats. Era la última setmana d’institut i tots els alumnes estaven molt cansats i farts de tot i veies els alumnes que no es podien sentar-se a cap lloc perquè els professors estaven a les cadires.
De cop i volta, els alumnes van anar tots al menjador amb els professors a cridar-los per que es puguessin sentar-se a algun lloc.
A continuació quan els porfessors van veure que tots els nens i nenes els van començar a crida’l-se es van aixecar tos de cop i van dir:
- Marxeu tots d’aqui perquè aqui estem als professors molt tranquils o us suspanem a tots i us quedareu un altre cop a 4rt d’ESO. Els alumnes com bones persones que són van decidir fer una cosa, que era, compartir les cadires que hi havia amb els professors.
Finalment els professor que semblaven molt males persones per van veure els alumnes  que no ho eren. De cop i volta va sortir una noia de la barra del menjador a repertir menjar per els alumnes i els professors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada